Verkoop Huis, Beringen, Paal, Hasselt, België, Papenhofstraat 5

Verkoop - Cod. 32794

  • Typologie: Huis
  • Gebied: 210 m²
  • Getal kamers: 3 bedrooms
  • Verdieping: Single family house

Sinds augustus TE KOOP: Verbazingwekkend huis met een tweepersoonswoning van 210 m2 op het grondgebied 12,7 ares in een mooie stadje Paal, Beringen, België.
Twee niveaus en het is mogelijk om het derde niveau op de zolder te maken die groot en leeg is. Kelder. Vloeren tussen alle niveaus zijn concreet.

Huis heeft twee verbonden onderdelen. Een aparte keuken, een grote woonkamer op het eerste niveau, drie slaapkamers op het tweede niveau + een grote hal die twee delen verbindt en een tweede ingang heeft + een grote badkamer en twee bergruimtes in het tweede deel.

Renovatie van elektriciteit is gestart en moet worden afgerond. Het werkt ook hoe het ook is. Checkbox en diverse uitgangen zijn nieuw. Verwarming is met brandstof (mazout) machine die goed werkt. Het is erg warm in het huis in koude seizoenen.

Er is een videobewaking systeem met 5 camera's rondom het huis. Een nieuw metallisch dak. Een grote aparte garage en een klein depot voor spullen in de grote tuin.

Er zijn: een dure wasmachine, een boor, een stofzuiger, een printer, drie eenvoudige eenpersoonsbedden, twee fauteuils, een tafel met stoelen en een groot oud tweepersoonsbed.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB